Ніжні рулети з баклажанів з сиром

Приготування. Ніжні рулети з баклажанів з сиром

Ось такі чудові рулети можуть бути подані як холодна, так і гаряча закуска, прекрасно вписуючись в картину святкового столу.

Інгредієнти:
баклажан (середнього розміру) – 2 шт.;
помідор – 2 шт.;
вершковий сир – 120 грам;
оливкова (соняшникова) олія – 1 стіл. ложка;
зелень петрушки;
волоські горіхи.
В першу чергу очистіть баклажани від шкірки, наріжте їх уздовж пластинами завтовшки десь за 1,5 див. Після обдайте їх окропом, обсушити баклажани. На розігрітій сковорідці в невеликій кількості олії (1 стіл. ложка) обсмажте з двох сторін баклажанові пластини. Потім покладіть їх на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.
Наступним кроком буде приготування пасти з вершкового сиру, петрушки і столової ложки оливкової олії. Збийте її блендером. А помідори поріжте товстою соломкою. Отже, начинка для ваших рулетів готова.
А тепер на кожну баклажанну пластину кладіть 1 чайну ложку пасти, 1 помідорну соломку і половинку волоського горіха, а потім звертаєте рулетики!