Нутовый суп з водоростями
Приготування. Нутовый суп з водоростями
Незвичний рецепт бобового супу, в ньому немає м’ясного бульйону, але при цьому він ситний і смачний.
Інгредієнти:
нут – 1 чашка;
водорості комбу – 1 смужка (довжина 15-20 см);
очищена вода – 5 чашок;
морська сіль.
Попередньо замочити нут на 6-8 годин. Водорості також замочіть, і наріжте квадратиками по 2,5 див. Потім нут і водорості занурте в скороварку, залийте водою, накрийте кришкою, кипіння на сильному вогні. Коли вода закипить, необхідно зменшити вогонь до мінімуму і продовжувати готувати ще годину. Після цього зніміть скороварку з вогню, треба, щоб знизилося тиск всередині. Потім відкрийте кришку, посоліть і, не закриваючи кришки, варіть кілька хвилин на слабкому вогні. При подачі посипайте суп порізаною зеленню на свій смак.