Омлет з макаронів з ковбасою

Приготування. Омлет з макаронів з ковбасою

Це омлет, приготовлений на сковорідці, стане чудовим сніданком і прийде на допомогу, коли потрібно приготувати смачний і швидкий сніданок, а у вас в холодильнику є вже зварені холодні макарони.

Інгредієнти:
спагетті відварні холодні – 300 грам;
ковбаса копчена – за смаком;
яйце – 5 шт.;
сир пармезан тертий – за смаком;
сіль, перець за смаком.
Візьміть глибоку миску, збийте в неї яйця, додайте сіль і перець за смаком, всипте тертий пармезан, гарненько перемішайте. Після цього покладіть в яєчну суміш заздалегідь відварені і вже холодні спагетті, їх треба перемішати з яйцем. Змастіть соняшниковою олією велику сковорідку, викладіть половину спагетті в яйці на неї, рівномірно розподіливши по всьому дну.
Потім зверху покладіть порізану ковбасу, це буде другий шар, і накрийте залишилися макарони з яйцем, щоб повністю покрити ковбасу. Обсмажте омлет з двох сторін по 15 хв. на слабкому вогні з закритою кришкою, щоб утворилася рум’яна кірочка.
Цей омлет добре подавати в холодному і гарячому вигляді.