Омлет з помідорами

Приготування. Омлет з помідорами

Не проходьте мимо такого примітного рецепта сніданку. Створений з простих, доступних продуктів, він корисний, завдяки овочам, а найголовніше, ситний і легкий для травлення.

Інгредієнти:
яйце – 4 шт.;
помідори – 3-4 шт.;
твердий сир – 100грам;
молоко – 3-4 стіл. ложки;
борошно – 1 стіл. ложка;
сіль;
зелень за бажанням;
вершкове масло для обсмажування.
Необхідно помідори очистити від шкірки, для цього зробіть на них хрестоподібні надрізи, потім помідори обдайте окропом, тоді шкірка легко зніметься. Потім поріжте очищені помідори кубиками. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Потім відокремте білки від жовтків, збийте білки в густу пінку. Окремо збийте жовтки, додайте молоко, тертий сир, борошно і обережно вмішайте збиту білкову пінку, після – посоліть. Нарізані помідори обсмажте на вершковому маслі до того, як випарується половина рідини. Залийте помідори яєчно-молочною сумішшю, злегка перемішайте. Сковороду накрити кришкою і смажити омлет кілька хвилин до повної готовності. Зелень нарізати, її можна додати в яєчно-молочну суміш, а можна просто посипати зеленню вже готовий омлет.