Горіховий рулет з курагою

Приготування. Горіховий рулет з курагою

Тут ви прочитаєте рецепт славного вегетаріанського десерту, повного вітамінів і амінокислот, а кероб, що входить до складу рулету, відмінно заміняє шоколад, але не містить в собі кофеїн.

Інгредієнти для коржа:
волоський горіх – 400 грам;
кероб – 2 стіл. ложки;
мед – 4 стіл. ложки;
кориця
Інгредієнти для начинки:
курага – 100 грам;
кокосова стружка – 200 грам;
один банан.
Горіхи подрібніть блендером до стану борошна. Потім додайте кероб, мед і корицю. Курага, банан, кокосова стружка збиваються блендером в повітряний пюре. На дошку розстеліть харчову плівку, на неї акуратно викладіть шар коржа, товщиною 2 -3 см, на корж намажте начинку по всій поверхні, потім обережно скатуємо рулет. Залиште рулет в харчовій плівці в холодильнику на кілька годин.