Відбивні зі свинини в м’якій паніровці з вершково-грушевим соусом

Їх готують і люблять в кожному будинку. Зустрічайте соковиті, м’які з апетитною скоринкою – відбивні!

Складові

• Свинячий ошийок – 500-600 г

• Цибуля – 1 шт

• Часник – 2-3 зубчики

• Чорний мелений перець

• Сіль

• Рослинна олія

Для соусу:

• Груша – 1 шт• Лук-порей – 1 шт

• Вершки 33% – 1 стакан

• Біле сухе вино – 50 мл

• Сушений чебрець – 0,5 ч.л.

• Сіль

• Перець

Приготування

Промийте м’ясо під проточною водою, обсушити паперовим рушником. Наріжте слайсами по 1,5 см завтовшки. Відбийте м’ясо кулінарним молотком, поки воно не стане в два рази тонше. Замаринуйте в тертому цибулі з часником на 10-15 хвилин.

Порада: при приготуванні свинячих відбивних беріть корейку, так вони вийдуть ніжними і не дуже жирними. М’ясо нарізуйте поперек волокон, щоб відбивна приготувалася швидше і була ніжною і м’якою. Відбивайте м’ясо молотком з плоскою робочою поверхнею.

Промокніть відбивну від маринаду, посоліть. Обмокніть відбивну в просіяне борошно, зайву струсіть, потім в яйце. Смажте по 2-3 хвилини з кожного боку. Перекладіть готові відбивні на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте гарячими з овочами і соусом до м’яса.

Порада: щоб панірування не відпала від м’яса, панірують м’ясо спочатку в борошні, потім в яйці. Смажте відбивні на розпеченій сковороді і не викладайте їх тісно, ​​інакше вони не прожаряться через надмірне виділення вологи.

Вершково-грушевий соус. Білу частину цибулі порей наріжте півкільцями, грушу дрібним кубиком.

Порада: замість цибулі порей можна взяти солодкий ріпчаста цибуля або цибулю шалот.

Обсмажте цибулю з чебрецем до м’якості, додайте грушу, біле вино для вишуканого смаку з кислинкою. Випарюйте алкоголь близько 5 хвилин. Влийте вершки і приправити меленим чорним перцем.