Овочева лазанья з лаваша

Приготування. Овочева лазанья з лаваша

Тут ви побачите рецепт популярного італійського блюда, адаптованого під домашні умови, якщо у вас немає листів лазаньї.

Інгредієнти:
тонкий лаваш – 2-3 аркуша;
помідор – 1 шт.;
цукіні – 300 грам;
болгарський перець – 2 шт.;
зелень кропу;
зелень петрушки;
сир пармезан;
молоко – 1 стакан;
борошно – 1 столова ложка;
оливкова олія.
Поріжте помідори, цукіні і болгарський перець, зелень дрібно порубаєте. На оливковій олії обсмажте овочі. З молока приготуйте соус, додавши в нього ложку борошна, потім доведіть до кипіння.
Наріжте листи лаваша однакового розміру, викладіть на змащене маслом деко перший лист лавашу, потім викладаєте овочевий шар. Так продовжуєте чергувати шари, самий верхній шар – лист лаваша. Його добре полийте соусом, щоб він весь промок і боки лазаньї також змастіть соусом. Лазанья в ньому буде тушкуватися.
Зверху лазанью присипте тертим пармезаном. Запікайте її в духовці близько 20 хвилин до золотистої скоринки.