Овочевий суп гороховий

Приготування. Овочевий суп гороховий

Цей суп послужить відмінним джерелом рослинного білка, насичуючи вас, але при цьому, не створюючи почуття тяжкості в шлунку.

Інгредієнти:
вода – 2 літри;
горох – 1 склянка;
картопля – 4 шт.;
морква – 1 шт.;
1 середня цибулина;
болгарський перець – 1 шт.;
зелень кропу – 1 пучок;
сіль, чорний мелений перець, лавровий лист, запашний перець горошком.
Горох ретельно промийте, поставте варитися у підсоленій воді на 30 хв. Тим часом, наріжте невеликими кубиками картоплю, моркву треба натерти на крупній тертці, цибулю порізати дрібно, болгарський перець – тонкими смужками. Через пів години в киплячий горох покладіть картоплю і продовжуйте варити ще хвилин 15-20 до готовності. З цибулі і моркви зробіть золотисту зажарку, додайте в суп, потім покладіть болгарський перчик і варіть ще 3 хвилини. Після цього покладіть спеції, лавровий лист, закиньте дрібно нарізану зелень кропу, варіть ще 2 хвилини. І тепер легкий овочевий суп готовий!