Овочевий шашлик

Приготування. Овочевий шашлик

Тут ви дізнаєтеся про приготуванні цього вегетаріанського шашлику, чудное овочеве поєднання, порадує і любителів м’ясних страв, бо як овочі чудово поєднуються з м’ясним шашликом.

Інгредієнти:
печериці – 250 грам;
цукіні – 1 шт.;
жовтий болгарський перець – 1 шт.;
червоний болгарський перець – 1 шт.;
червоний цибуля – 1 шт.;
сік лимона – 2 стіл. ложки;
зелень петрушки – за смаком;
оливкова олія – 2 стіл. ложки;
перець, сіль – за смаком.
Цукіні наріжте кружальцями завтовшки 1 см, цибулю очистіть і розріжте його на 4 частини. Болгарський перець розріжте навпіл, очистіть від зерен і перегородок, потім поріжте на шматки по 2,5 см. А гриби помийте, великі розрізати навпіл. Потім всі овочі покладіть в емальовану каструлю, полийте соком лимона, додайте оливкове масло, посоліть і поперчіть. Потім каструлю накрийте кришкою і гарненько струсніть вміст, після залиште маринуватися овочі на 10 хвилин. Коли будете нанизувати шашлик на шампури, чергуйте овочі та гриби, зверху полийте маринадом, готуйте на грилі десь 5 хв. до появи рум’яної скоринки.