Овочевий суп з сочевицею і адигейський сиром

Приготування. Овочевий суп з сочевицею і адигейський сиром

Такий суп послужить прекрасним джерелом вітамінів, він корисний для здоров’я і досить простий у виконанні. Для його створення нам знадобиться багато овочів. З сочевицею і сиром суп стає дуже ситним.

Інгредієнти для 5 літрової каструлі:
200-300 гр. сочевиці, краще помаранчевої
2-3 цибулини
пара головок часнику
половина середньої головки кореня селери
2-3 моркви
цибуля порей
2-3 кабачка
2-3 шт. болгар. перчика
спаржева квасоля, пару жмень
цвітна капуста, кілька суцвіть
20-30 гр. кореня імбиру
300 гр. адигейського сиру
сіль, кріп, каррі, чорний перець мелений, довгий червоний перець, кінза, зіра
В 5 л води варимо сочевицю, цілі цибулини, часник протягом 15 хвилин, а потім у киплячу воду кидаємо щіпку зіри. Потім цибулю дістаємо з супу і викидаємо, також, за бажанням в бульйон можна кинути трохи морквини. Корінь селери ріжемо красивими кубиками або натираємо на тертці і додаємо в суп. Через 5 хвилин суп кидаємо спаржеву квасолю, терту моркву, нарізану цибулю порей і болгарський перець, цвітну капусту (влітку варимо її одночасно з сочевицею), кабачки кубиками і варимо близько 10 хвилин. Після цього додаємо корінь імбиру, дрібно нарізаний або натертий. Адигейський сир, також нарізаний кубиками, додаємо наступним, 2/3 столової ложки солі і варимо ще 2-3 хвилини на середньому вогні, а краще навіть на повільному. Вимикаємо наш суп, додаємо спеції, довгий червоний або чорний мелений перець, кріп і кинзу, каррі – їх за вашим бажанням.
І насолоджуємося смачною і здоровою їжею!