Овочевий суп з норі

Приготування. Овочевий суп з норі

Дуже апетитний вегетаріанський суп, він такий запашний, ароматний завдяки спеціям. Такий суп дуже корисний для вашого здоров’я.

Інгредієнти:
вода – 2 літри;
картопля – 5-6 шт.;
морква – 1 шт.;
норі – 4 листочка;
зелень кропу – 1 пучок;
ячна крупа – 1-1,5 стіл. ложки;
насіння кропу – 1 чайн. ложка;
асафетіда – 0,5 чайн.ложки;
чорний перець – 0,5 чайн. ложки;
коріандр – 0,5 чайн. ложки;
запашний перець – за смаком;
лавровий лист – за смаком.
Картоплю наріжте невеликими шматочками, відварити, потім додайте лавровий лист, запашний перець і ячну кашу. Обсмажте всі спеції в рослинному або топленому маслі, потім до них покладіть порізану моркву, злегка обсмажте і додайте до підготовлюваного супу. Через кілька хвилин порвіть листя норі на невеликі шматки, потім покладіть в суп, потім додайте порізаний кріп, посоліть на свій смак і вимкніть вогонь. Коли ви кинули норії, суп не повинен варитися довше хвилини.