Перець, фарширований сиром і фісташками
Свіжий перець з витонченою сирно-фісташкової начинкою.
Інгредієнти:
- Болгарський перець - 5 шт
- Жирний сир (15-20%) - 200 г
- Авокадо - 1 шт
- Твердий сир - 50 г
- Фісташки - 20 г
- Перепелині яйця - 2 шт
- Петрушка - 2 гілочки
- Зелена цибуля - 2 гілочки
- Сіль
- Перець
Приготування. Перець, фарширований сиром і фісташками
Твердий сир натріть на дрібній тертці. Авокадо розріжте, видаліть кісточку і витягніть м’якоть за допомогою ложки. Потім сир і авокадо протріть через дрібне сито. Фісташки очистіть і порубаєте ножем. Зелень дрібно наріжте. Змішайте всі інгредієнти, додайте перепелині яйця і сіль за смаком.
Щільно нафаршируйте перці, загорніть в харчову плівку і покладіть в морозилку на 10-15 хвилин, щоб вони добре тримали форму при нарізці.
Холодну закуску поріжте на рівні кружечки 1,5 см завтовшки, викладіть на блюдо, прикрасьте фісташками і зеленню.