Перець, фарширований сиром і фісташками

Свіжий перець з витонченою сирно-фісташкової начинкою.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець - 5 шт
  • Жирний сир (15-20%) - 200 г
  • Авокадо - 1 шт
  • Твердий сир - 50 г
  • Фісташки - 20 г
  • Перепелині яйця - 2 шт
  • Петрушка - 2 гілочки
  • Зелена цибуля - 2 гілочки
  • Сіль
  • Перець

Приготування. Перець, фарширований сиром і фісташками

Твердий сир натріть на дрібній тертці. Авокадо розріжте, видаліть кісточку і витягніть м’якоть за допомогою ложки. Потім сир і авокадо протріть через дрібне сито. Фісташки очистіть і порубаєте ножем. Зелень дрібно наріжте. Змішайте всі інгредієнти, додайте перепелині яйця і сіль за смаком.

Щільно нафаршируйте перці, загорніть в харчову плівку і покладіть в морозилку на 10-15 хвилин, щоб вони добре тримали форму при нарізці.

Холодну закуску поріжте на рівні кружечки 1,5 см завтовшки, викладіть на блюдо, прикрасьте фісташками і зеленню.