Перець, фарширований сиром і фісташками

Свіжий перець з витонченою сирно-фісташкової начинкою.

Складові:

  • Болгарський перець – 5 шт
  • Жирний сир (15-20%) – 200 г
  • Авокадо – 1 шт
  • Твердий сир – 50 г
  • Фісташки – 20 г
  • Перепелині яйця – 2 шт
  • Петрушка – 2 гілочки
  • Зелена цибуля – 2 гілочки
  • Сіль
  • Перець

Приготування. Перець, фарширований сиром і фісташками:

Твердий сир натріть на дрібній тертці. Авокадо розріжте, видаліть кісточку і витягніть м’якоть за допомогою ложки. Потім сир і авокадо протріть через дрібне сито. Фісташки очистіть і порубаєте ножем. Зелень дрібно наріжте. Змішайте всі інгредієнти, додайте перепелині яйця і сіль за смаком.

Щільно нафаршируйте перці, загорніть в харчову плівку і покладіть в морозилку на 10-15 хвилин, щоб вони добре тримали форму при нарізці.

Холодну закуску поріжте на рівні кружечки 1,5 см завтовшки, викладіть на блюдо, прикрасьте фісташками і зеленню.