Пікантна картопля з перцем і зеленню

Приготування. Пікантна картопля з перцем і зеленню

Доступний рецепт соковитої з хрусткої зі скоринкою картоплі. Пряно-гострий смак у поєднанні з солодкістю болгарського перцю цікаво відтіняється легкої оцтової кислинкою.

Інгредієнти:
картопля – 1,5 кг;
болгарський перець (червоний і жовтий)– 2 шт.;
ріпчаста цибуля – 2 шт. (середній);
перець Чилі – 1 стручок;
часник – 2-3 зубчики;
оцет (яблучний)- 1 стіл. ложка;
оливкова олія – 4-5 стіл. ложок;
кмин – 1 чайн. ложка;
паприка – 1 чайн. ложка;
зелень петрушки;
перець, сіль.
Злегка не доварите очищену картоплю, потім поріжте на шматочки середнього розміру. Цибулю і болгарський перець нарізати невеликими кубиками, часник і перець Чилі дрібно порубаєте ножем, зелень петрушки також наріжте. Візьміть ступку і в ній розтовчіть перець Чилі, часник, кмин, перуки, сіль, зелень петрушки з двома столовими ложками олії і оцтом.
На добре розігріту сковорідку налийте 3 столові ложки олії і обсмажте на ній картоплю, щоб утворилася золотава скоринка. Слідом додайте цибулю, продовжуйте обсмажувати декілька хвилин. А тепер кладемо до картоплі болгарський перець і суміш з ступки, готуйте ще 5 хвилин. Посоліть і поперчіть страву, а перед тим, як подавати до столу, присипте зеленню петрушки.