Пиріг з лаваша з м’ясом і грибами

Приготування. Пиріг з лаваша з м’ясом і грибами

Любителі пирогів з м’ясною начинкою обов’язково оцінять такий чудовий рецепт. Рум’яна кірочка, приємне поєднання з грибами, це справжня смакота.

Інгредієнти:
лаваш (тонкий) — 1 упаковка;
фарш мясний (будь-який) — 500 грам;
гриби — 300 грам;
яйце — 3 шт.;
помідор — 100 грам;
зелень — 1 пучок;
сир твердий — 120 грам;
сметана — 3 стіл. ложки з гіркою;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
масло вершкове — 20 грам;
сіль, перець чорний.
Якщо у вас свіжі гриби, то ви їх відваріть і поріжте. Якщо мариновані, то промийте і теж порізати. Помідори і зелень (дрібно) також наріжте, змішайте з грибами. Це перша начинка.
Для другої нам знадобиться фарш, до нього додайте цибулю, який попередньо дрібно поріжте, підсолити і поперчіть фарш, перемішайте.
Змастіть роз’ємну форму для випічки вершковим маслом. Лаваш розрізати уздовж на дві половинки. Викладіть меншу половину фаршу на краю аркушів лаваша, поверніть лаваш рулетами. Потім покладіть рулетики у форму по кільцю, обрізайте зайве. Потім зробіть такі рулети, тільки вже з грибною начинкою. Їх також викладаємо колечком. Чергуючи м’ясні та грибні колечка, заповніть всю форму. Укладіть рулетики не дуже щільно.
Тепер змішайте сметану з яйцями і сиром, натертим на крупній тертці. Це сумішшю рівномірно залийте весь пиріг так, щоб заповнити всі проміжки між рулетами. Випікайте пиріг 40 хвилин в добре розігрітій до 200-220° духовці. Повинна вийти красива рум’яна кірочка.