
Помідорні тюльпани
Оригінальна закуска, яка стане прикрасою будь-якого свята – помідорні тюльпани з ніжною сирно-горіховою начинкою.
Інгредієнти:
- Помідори - 5 шт
- Зелена цибуля – 6 шт
- Зернистий сир – 100 г
- Огірок – 1 шт
- Волоські горіхи – 20 г
- Базилік – 2 г
- Сіль – 3 г
- Перець – 3 г
Приготування. Помідорні тюльпани
Огірок почистіть від шкірки, видаліть м’якоть і натріть на дрібній тертці. Горіхи подрібніть качалкою. Сир змішайте з горіхами і огірком до однорідної маси. Приправте перцем, сіллю і сухим базиліком.
Помідори розріжте на 4 частини, не доходячи до кінця, і ложкою видаліть м’якоть, зробіть отвори у плодоніжках. Кожен помідор наповніть начинкою.
Порада: при бажанні надрізів можна зробити більше – так пелюсток буде більше.
Покладіть помідори на блюдо, вставте стебла цибулі в отвори у плодоніжках і зв’яжіть букет ще одним стеблом.