Помідорні тюльпани

Оригінальна закуска, яка стане прикрасою будь-якого свята – помідорні тюльпани з ніжною сирно-горіховою начинкою.

Інгредієнти:

  • Помідори - 5 шт
  • Зелена цибуля – 6 шт
  • Зернистий сир – 100 г
  • Огірок – 1 шт
  • Волоські горіхи – 20 г
  • Базилік – 2 г
  • Сіль – 3 г
  • Перець – 3 г

Приготування. Помідорні тюльпани

Огірок почистіть від шкірки, видаліть м’якоть і натріть на дрібній тертці. Горіхи подрібніть качалкою. Сир змішайте з горіхами і огірком до однорідної маси. Приправте перцем, сіллю і сухим базиліком.

Помідори розріжте на 4 частини, не доходячи до кінця, і ложкою видаліть м’якоть, зробіть отвори у плодоніжках. Кожен помідор наповніть начинкою.

Порада: при бажанні надрізів можна зробити більше – так пелюсток буде більше.

Покладіть помідори на блюдо, вставте стебла цибулі в отвори у плодоніжках і зв’яжіть букет ще одним стеблом.