«Пожарські» котлети

Набридли звичайні котлети? Замініть їх на дивовижні, надзвичайно смачні, святкові «пожарські» котлети. Рум’яні зовні і пишні всередині.
Складові:
Курка (філе, ніжки) – 800 г
Білий хліб – 150 г
Лук – 2 шт
Яйця – 3 шт
Масло – 100 г
Сіль – 0,5 ч.л.
Перець – 0,5 ч.л.
Часник – 2 зубчики

Дрібна паніровка

Сухарі
Приготування:
Лук наріжте півкільцями. Часник дрібно накришити. Всі інгредієнти протушкувати на олії, на середньому вогні.
Білий хліб замочіть в молоці.
З курячих ніжок зніміть шкірку, з ніжок видаліть м’ясо, наріжте дрібними кубиками. Куряче філе також накришить.
Порада: щоб котлети вийшли соковитими, змішайте дієтичну грудку і більш жирне м’ясо з гомілок.
Підготовлені інгредієнти пропустіть через м’ясорубку з дрібними гратами.
Порада: для соковитого, еластичного фаршу співвідношення м’яса і хліба 1: 4 (на 1 частину хліба 4 частини фаршу).
Для однорідності, вимішують фарш руками, приправте сіль і перцем за смаком. Загорніть в харчову плівку і відбийте кілька разів, покладіть в холодильник на 20 хвилин. Заморожене вершкове масло натріть на крупній тертці і змішайте з фаршем. Сформуйте котлету, обмокніте в яйці, в дрібній паніровці, знову в яйці і в сухарях. Смажте на розпеченій сковороді по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Щоб котлети не були сирими, після смаження доведіть їх до готовності в духовці 20 хвилин при 200 градусах.