Пудинг з корицею (гуймаг)

Приготування. Пудинг з корицею (гуймаг)

Загальний час приготування цього десерту: 40 хвилин. Виходить 4 порції. Гуймаг відмінно відновлює сили, готується для тільки що народили жінок та хворих людей. Інша назва гуймага – рідка халва.

Інгредієнти:
Пшеничне борошно – 1 склянка;
Топлене масло – 3-4 стіл. ложки;
Очищена вода – 1 літр;
Тростинний цукор – 2 стіл. ложки;
Кориця.
Для приготування використовуйте глибоку сковороду або сотейник. Розтопіть на ній масло, потім висипте просіяне борошно, обсмажуйте її, помішуючи, до золотистого кольору. Потім повільно вливайте воду, продовжуючи заважати, щоб не утворилися грудочки. Потім зробіть слабкий вогонь, трохи посоліть, накрийте кришкою, продовжуйте варити ще 20-30 хв. До повної готовності. Розкладіть готовий гуймаг в глибокі тарілки, присипте корицею і тростинним цукром.