Пунш з прянощами і ананасовим соком

Приготування. Пунш з прянощами і ананасовим соком

Цей рецепт оцінять справжні гурмани, цікаве фруктове поєднання, вигідно відтіняє прянощами, подарує вам прекрасні хвилини приємного спілкування за чашкою ароматного пуншу.

Інгредієнти:
3 чайні ложки листового чорного чаю;
3 стол. ложки ананасового соку;
Сік половини лимона;
0,5 літра очищеної води;
100 грам цукру;
Пів лимона;
1 чайн. ложка кориці;
1 чайн. ложка гвоздики.
Змішайте в одній каструлі ананасовий сік, лимонний сік і воду, доведіть до кипіння. Після додайте в рідину гвоздику, корицю і цукор, продовжуйте кип’ятити на слабкому вогні 20 хвилин. Потім залийте фруктово-пряний рідиною листя чорного чаю, нехай заварюється 10 хвилин. Процідіть пунш і подавайте охолодженим.