Кільця з горіхами

Ароматні, хрусткі і розсипчасті кільця зі шматочками арахісу.

Інгредієнти:

  • Борошно - 400 г
  • Цукор - 200 г
  • Вершкове масло - 100 г
  • Молоко - 75 мл
  • Ванільний цукор - 1 ч.л.
  • Сода - ½ ч.л.
  • Сік лимона - 1/3 ч.л.
  • Сіль - 2 г
  • Яйця - 1 шт
  • Арахіс - 50 г

Приготування. Кільця з горіхами

Масло розітріть з цукром і ванільним цукром. Додайте половину яйця і молоко.

Порада: щоб тісто вийшло однорідним і еластичним, використовуйте всі інгредієнти кімнатної температури.

Борошно змішайте з сіллю, частинами додавайте до рідких інгредієнтів. Додайте соду, погашену лимонним соком. Замісити тісто, оберніть в харчову плівку і відправте в холодильник на півгодини.

Розкачайте тісто в пласт товщиною 1 см. Виріжте кола діаметром 12 см, і чарочкою виріжте середину, зубочисткою зробіть на кружочках насічки.

Порада: для вирізання кіл використовуйте піалу, сотейник або глибоку миску відповідного діаметру.

Деко застеліть пергаментом, викладіть заготовки, змастіть яєчним жовтком. Арахіс подрібніть ножем і щедро посипте кільця.

Випікайте 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Кільця з горіхами викладіть на велике блюдо.