Салат з морепродуктів “Нептун”

Приготування. Салат з морепродуктів “Нептун”

Справжній морський коктейль, ви ніколи не забудете це чудове розмаїття смаків. Такий салат багатий Омега-3 жирними кислотами, які так необхідні нашому організму.

Інгредієнти:
креветки – 300 гр.
кальмари – 300 гр.
крабові палички – 200 гр.
5 яєць
130 гр. червоної ікри
майонез
Приготування:
1. Для початку варимо яйця. Коли вони охолонуть, поділяємо на білки і жовтки. Дрібними шматочками нарізаємо білок. Жовтком ми прикрасимо і завершимо наш салатик.
2.Ставимо на вогонь воду, солимо й додаємо креветки.
3.Нарізаємо кальмари. Робимо це за своїм бажанням, можна проявити фантазію. Як і додаємо креветки кальмари вже в гарячу воду і відварюємо.
4. Крабові палички просто нарізаємо маленькими шматочками.
5. Коли всі зварено і охолоджене з’єднуємо всі вищевказані компоненти в одну ємність, туди ж кладемо червону ікру.
6.Гарненько все перемішуємо з майонезом. Спеції додаємо за смаком Страва готова на подачу до столу.