Салат з пекінської капусти з м’ясом курки і кальмарами

Приготування. Салат з пекінської капусти з м’ясом курки і кальмарами

Такий салатик підійде до картопляного пюре або рису, ніжне поєднання м’яса курки з кальмаром, відтіняється легкою яблучню кислинкою і помідором. Ситно і смачно одночасно.

Інгредієнти:
Пекінська капуста – 300 грам;
Відварене куряче філе – 300 грам;
Відварене філе кальмарів – 3 шт.;
Болгарський перець – 1 шт.;
2 помідори;
1 кисло-солодке яблуко середнього розміру.
Сіль, натуральний йогурт (або сметана), сік лимона.
Приготування:
Філе кальмарів наріжте смужками, а куряче – кубиками. Вимиті і, витерті насухо помідори і яблука, необхідно розрізати на половинки, вирізати серединки з насінням, а після нарізати кубиками (яблучні кубики полийте соком лимона, тоді яблука не потемніють). Пекінська капуста, також вимита і просушена, тонко нарізати, болгарський перчик поріжте кубиками. Візьміть салатник, перемішайте в ньому всі нарізані овочі і філе, посоліть, заправте сметаною або натуральним йогуртом, перемішайте.