
Салат з копченою куркою і сухариками
Приготування. Салат з копченою куркою і сухариками
Цікаве поєднання кукурудзи і копченого курячого м’яса задовольнить навіть самі вибагливі смаки. Салат з копченою куркою і сухариками дуже ситне блюдо, але при цьому просте у виконанні.
Інгредієнти:
- ріпчаста цибуля – 1 шт. (середнього розміру);
- кукурудза консервована – 0,5 банки;
- корейська морква – 200-250 грам;
- копчена курка (курячі грудки) – 200 грам;
- сухарики з білого хліба – 1 пакетик.
Приготування. Салат з копченою куркою і сухариками
Приготуйте морква по–корейськи або використовувати вже готову. Цибулю потрібно дрібно нарізати, обдати окропом, віджати. М’ясо курки порізати на кубики. Змішайте всі інгредієнти. Майонез додайте перед самою подачею і посипте сухарями.