
Шашлик з баранини по-індійськи
Шашлик з баранини, приготований по індійському рецептом, порадує вас достатком пряних смакових відтінків, а насичений аромат від підготовлюваного шашлику буде розноситься по всій окрузі.
Інгредієнти:
- баранина – 500 грам
- йогурт (кисле молоко) – 200 мл
- ріпчаста цибуля – 120 грам
- рослинне масло – 100 мл
- буряк – 100 грам
- яйце – 2 шт.
- гвоздика – 3 бутона
- кардамон – 0,5 чайн. ложки
- мелена кориця – 1/3 чайн. ложки
- мелений імбир – 1/3 чайн. ложки
- порошок каррі – 1/4 чайн. ложки
- сіль – 0,5 чайн. ложки
- вода – 0,5 склянки
Приготування. Шашлик з баранини по-індійськи
Мясо поріжте кубиками розміром 2-3 див Змішайте йогурт, імбир і сіль, замочити в цьому маринаді баранину на 4-5 годин. В металевий посуд вилийте 50 мл рослинного масла, перекладіть туди м’ясо, додайте порізану кільцями цибулю, посипте коріандром і залийте пів склянки води. Тепер тушкуйте м’ясо на маленькому вогні, поки не випарується рідина, потім додайте інші прянощі, крім каррі, готуйте ще 5 хвилин. Яйця і буряк відваріть, потім наріжте тонкими кільцями. Тепер нанизуйте м’ясо, гуртки буряків, яєць і цибулю, зверху полийте залишилися олією. Нехай воно трохи стече з шампурів, потім присипте каррі і готуйте над розжареним вугіллям.