Шашлик з баранини по-індійськи

Шашлик з баранини, приготований по індійському рецептом, порадує вас достатком пряних смакових відтінків, а насичений аромат від підготовлюваного шашлику буде розноситься по всій окрузі.

Інгредієнти:

  • баранина – 500 грам
  • йогурт (кисле молоко) – 200 мл
  • ріпчаста цибуля – 120 грам
  • рослинне масло – 100 мл
  • буряк – 100 грам
  • яйце – 2 шт.
  • гвоздика – 3 бутона
  • кардамон – 0,5 чайн. ложки
  • мелена кориця – 1/3 чайн. ложки
  • мелений імбир – 1/3 чайн. ложки
  • порошок каррі – 1/4 чайн. ложки
  • сіль – 0,5 чайн. ложки
  • вода – 0,5 склянки

Приготування. Шашлик з баранини по-індійськи

Мясо поріжте кубиками розміром 2-3 див Змішайте йогурт, імбир і сіль, замочити в цьому маринаді баранину на 4-5 годин. В металевий посуд вилийте 50 мл рослинного масла, перекладіть туди м’ясо, додайте порізану кільцями цибулю, посипте коріандром і залийте пів склянки води. Тепер тушкуйте м’ясо на маленькому вогні, поки не випарується рідина, потім додайте інші прянощі, крім каррі, готуйте ще 5 хвилин. Яйця і буряк відваріть, потім наріжте тонкими кільцями. Тепер нанизуйте м’ясо, гуртки буряків, яєць і цибулю, зверху полийте залишилися олією. Нехай воно трохи стече з шампурів, потім присипте каррі і готуйте над розжареним вугіллям.