Шоколадно-творожный пирог с персиками

Приготування. Шоколадно-творожный пирог с персиками

Рецепт такий припаде до смаку багатьом, особливо його м’яка структура найніжнішого коржа зі смачною, солодкої начинкою. Цей пиріг цілком може стати вашим фірмовим блюдом.

Інгредієнти для тіста:
Вершкове масло – 150 грам;
Цукрова пудра – 50 грам;
Кероб – 2-3 стіл. ложки;
Борошно – 200-250 грам;
Розпушувач – 2 чайн. ложки.
Інгредієнти для начинки:
Сир – 500 грам;
Цукрова пудра – за смаком;
Борошно (2 стіл. ложки) + сметана (2-3 стіл. ложки);
Ваніль – щіпка;
Персики консервовані.
Натріть масло на крупній тертці, потім змішайте з кэробом, цукровою пудрою і розпушувачем, потім поступово додайте борошно, руками розтирайте тісто в крихту. В електричному блендері збийте начинку з сиру, цукрової пудри, сметани, ванілі, потім додайте борошно, перемішайте. Консервовані персики наріжте. У змащену маслом форму викладіть половину тіста, потім шар начинки, на неї зверху персики, а потім накрийте другою половиною тіста, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Випікати пиріг при 200º приблизно 40 хвилин, можливо, і більше часу до повної готовності.