Вершкова картопляна запіканка з куркою і кукурудзою

Приготування. Вершкова картопляна запіканка з куркою і кукурудзою

Чудове кремове блюдо, володіє ніжним вершковим смаком. Воно дуже смачне, подавати його добре в теплому вигляді.

Інгредієнти:
куряча грудка – 400 грам;
морква – 1 шт. (середня);
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
картопля – 400 грам;
гаряче молоко – 0,5 літра;
вершки (15%) – 125 мл;
лавровий лист – 1 шт.;
борошно – 30 грам;
консервована кукурудза – 310 грам;
зелень петрушки – 2 стіл. ложки;
хліб із скоринкою – 200 грам.
Моркву і цибулю поріжте півкільцями, обсмажте в рослинному маслі кілька хвилинок. Слідом покладіть курку, порізану невеликими шматочками, продовжуйте смажити хвилини три, всипте борошно, помішуючи протягом хвилини, продовжуйте обсмажувати. Після потроху вливайте молоко, потім вершки, покладіть порізану невеликими кубиками картоплю. Покладіть лавровий лист, помішуйте, поки маса не почне густіти. Потім чогось нехай кипить ще 5 хвилин, коли картопля стане м’яким, додайте кукурудзу і порізану зелень петрушки. Гарненько перемішайте, потім викладіть вміст сковороди в форму для запікання, зверху присипте порізаний кубиками хліб. Запікайте блюдо в попередньо розігрітій духовці при 200° десь 20 хв. Форму кришкою закривати не потрібно.