Вершкові рулети з форелі з огірком

Приготування. Вершкові рулети з форелі з огірком

Такий святковий вигляд мають ці чудові банкетні ласощі, їх так просто приготувати, що ви можете порадувати своїх близьких, з легкістю створивши цю дивну рибну закуску.

Інгредієнти:
слабосолона форель – 200 грам;
м’який вершковий сир (Філадельфія) або густа сметана для начинки;
огірок свіжий – 2 шт.
Огірок помийте і обріжте попки. Один з них потрібно нарізати акуратними гуртками, а другий – довгими брусками (для начинки). Форель нарізуйте тонкими пластинками, щоб було зручно завертати, кожну пластину змастіть вершковим сиром. Покладіть бруски огірка і поверніть рулети. Потім розріжте рулети гострим ножем на шматки товщиною близько 2-х сантиметрів. Покладіть рулетики на огіркові кружечки, як на фотографії.