Листковий салат з куркою, грибами і ананасами

Приготування. Листковий салат з куркою, грибами і ананасами

Якщо ви любите приємну кислинку, то такий салат саме для вас. Виглядає він неймовірно свіжо, а на смак дуже ніжний салат.

Інгредієнти:
шампіньйони – 300 грам;
куряче філе – 300 грам;
сметана – 150 грам;
сир – 100 грам;
яйце – 3 шт.;
консервовані ананаси – маленька банку;
ківі – 1 шт.;
одна цибулина;
майонез.
Гриби і цибулю наріжте, а потім обсмажте в сметані. Коли вони охолонуть, укладіть їх у страву для салатів. Перший шар готовий.
Відварене в підсоленій воді куряче філе порізати шматочками, потім викладіть поверх грибного шару, змастіть майонезом. Це другий шар. Відваріть яйця круто, потім натріть на крупній тертці або порізати кубиками. Викладіть яйця третім шаром, знову змащуємо майонезом.
Консервовані ананаси треба нарізати невеликими кубиками, викласти на яєчний шар, знову змастити майонезом. Натертий на крупній тертці сир стане завершальним шаром. Ківі наріжте акуратними однаковими шматочками і прикрасити ними салат.