Закуски

Запеченный подчеревок
Запечений подчеревок
Вимийте і просушіть подчеревок. Викладіть шкурою на дошку, накрийте плівкою і відбийте плоскою стороною молотка, щоб розм’якшити...
Горохові горішки
Горох замочити в окропі з содою на 1 годину. Перелийте в сотейник і млоїте на повільному вогні...
Ливерная колбаса
Ліверна ковбаса
Для початку відваріть куряче філе, з додаванням лаврового листа і моркви. Промийте печінку і так само відваріть...
Помидорные тюльпаны
Помідорні тюльпани
Огірок почистіть від шкірки, видаліть м’якоть і натріть на дрібній тертці. Горіхи подрібніть качалкою. Сир змішайте з...
Печінковий торт
Король закусок. Ніжний, насичений і такий бездоганний – улюблений печінковий торт. З соковитою телячої печінки з апетитним...
Зельц
М’які шматочки ніжного м’яса, пряне ароматне сальце, бездоганно наваристий і застиглий бульйон – народний улюбленець домашній сальтисон!...
Італійська піца
Тонка, насичена – справжня італійська піца! Складові: Для тіста: Борошно твердих сортів – 500 г Вода –...
Сулугуні і моцарелла
Королева італійських страв. Білосніжна, глянцева і така м’яка – моцарелла. А також візитна картка грузинської кухні –...
Італійська полена
Складові: Кукурудзяна крупа дрібного помелу – 180 г Вода – 750 мл Сіль – 1 ч.л. Сир...
Печінковий паштет
Порадуйте своїх близьких незвичайної закускою. Дивно ніжний і повітряний домашній печінковий паштет. Складові: Свиняча печінка – 800...