
Солона шарлотка з квашеної капусти і болгарським перцем
Неймовірний пиріг, пікантна, пишна солона шарлотка з квашеної капусти з болгарським перцем.
Інгредієнти:
- Квашена капуста - 250 г
- Болгарський перець - 1 шт
- Цибуля - 1 шт
- Яйця - 3 шт
- Вершкове масло - 100 г
- Розпушувач - 1 ст.л.
- Цукор - 2 ст.л.
- Борошно - 300 г
- Зелень за смаком
Приготування. Солона шарлотка з квашеної капусти і болгарським перцем
Начинка. Перець і цибулю почистити і нарізати невеликими шматочками. Капусту посікти ножем. Обсмажте всі овочі на рослинній олії до золотавого кольору. Остудіть і додайте подрібнену зелень.
Тісто. Розтопіть вершкове масло і остудіть його. Яйця збийте з цукром, додайте в масло. З”єднайте борошно і розпушувач, частинами додавайте до яєчної маси. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани. Додайте начинку з капусти та перцю.
Форму застеліть пергаментом, змастіть маслом і присипте манкою. Викладіть тісто і випікайте в духовці 35 хвилин при температурі 180 градусів. Шарлотка смакує як в гарячому,так і в холодному вигляді.