Солона шарлотка з квашеної капусти і болгарським перцем

Неймовірний пиріг, пікантна, пишна солона шарлотка з квашеної капусти і болгарським перцем.

Складові:

  • Квашена капуста – 250 г
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Яйця – 3 шт
  • Вершкове масло – 100 г
  • Розпушувач – 1 ст.л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Борошно – 300 г
  • Зелень за смаком

Приготування:

Начинка. Перець і цибулю очистіть, і наріжте кубиком. Капусту порубати ножем. Обсмажте всі овочі на рослинному маслі до золотистого кольору. Остудіть і додайте рубану зелень.

Тісто. Розтопити вершкове масло і остудіть його. Яйця збийте з цукром, додайте розтоплене масло. Змішайте борошно і розпушувач, частинами додавайте до яєчної маси. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани. Тісто змішайте з начинкою.

Форму застеліть пергаментом, змастіть маслом і присипте манкою. Викладіть тісто і випікайте при 180 градусах 35 хвилин. Подавати можна як гарячою, так і холодною.