Солона шарлотка з квашеної капусти і болгарським перцем

Неймовірний пиріг, пікантна, пишна солона шарлотка з квашеної капусти з болгарським перцем.

Інгредієнти:

  • Квашена капуста - 250 г
  • Болгарський перець - 1 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Яйця - 3 шт
  • Вершкове масло - 100 г
  • Розпушувач - 1 ст.л.
  • Цукор - 2 ст.л.
  • Борошно - 300 г
  • Зелень за смаком

Приготування. Солона шарлотка з квашеної капусти і болгарським перцем

Начинка. Перець і цибулю почистити і нарізати невеликими шматочками. Капусту посікти ножем. Обсмажте всі овочі на рослинній олії до золотавого кольору. Остудіть і додайте подрібнену зелень.

Тісто. Розтопіть вершкове масло і остудіть його. Яйця збийте з цукром, додайте в масло. З”єднайте борошно і розпушувач, частинами додавайте до яєчної маси. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани. Додайте начинку з капусти та перцю.
Форму застеліть пергаментом, змастіть маслом і присипте манкою. Викладіть тісто і випікайте в духовці 35 хвилин при температурі 180 градусів. Шарлотка смакує як в гарячому,так і в холодному вигляді.