Спагетті з морквяно-горіховим соусом

Приготування. Спагетті з морквяно-горіховим соусом

Якщо ви обожнюєте макарошки, то такий рецепт придуманий саме для вас. Класичні спагетті в поєднанні з незвичайним соусом, гарантовано порадують ваші смакові рецептори.

Інгредієнти:
спагетті — 200 грам;
морква — 1 шт.;
олія оливкова — 1 чайн. ложка;
базилік (сухий) — 0,5 чайн. ложки;
сіль, асафетида.
горіхи (кедрові або арахіс) — 2 чайн. ложки.
Морква почистіть і наріжте товстими брусками, потім відваріть її з асафетидой, поки морква не стане м’якою, це близько 20 хвилин. Необхідно залишити 3 стіл. ложки морквяного бульйону, решті додайте до води, в якій ви збираєтеся варити спагетті. Власне, зваріть спагетті. Морква, горіхи, базилік, сіль, оливкової масло збийте блендером в пюре. Частина соусу, перемішайте зі спагеті, викладіть на велике блюдо, а зверху викладіть ще соус.