Суп-пюре з картоплі

Приготування. Суп-пюре з картоплі

Чудовий дуже простий рецепт кремоподібного супу, такого м’якого і ніжного, це справжня радість для вашого шлунка.

Інгредієнти:
овочевий бульйон – 1 літр;
картопля – 500 грам;
вершкове масло – 50 грам;
молоко – 150 мл;
сіль – 1 чайн. ложка;
спеції за смаком;
зелень – за бажанням.
Картоплю наріжте невеликими шматками. В каструлі розтопіть вершкове масло і обсмажуйте в ньому картоплю на слабкому вогні 10 хв. Потім посоліть його і додайте спеції на свій розсуд, після чого залийте картоплю гарячим овочевим бульйоном, продовжуйте варити ще 10 хв. Потім додайте в суп гаряче молоко, збийте все блендером до стану однорідної маси. Нехай суп закипить, після чого вимкніть вогонь. Подаючи суп, посипте його нарізаною зеленню.