Буряковий салат з червонокачанної капустою і цитрусами

Приготування. Буряковий салат з червонокачанної капустою і цитрусами

Капуста в цьому салаті виходить дуже м’якою. Сам же салатик виходить дуже смачним і дуже соковитим. Це справжній вітамінний коктейль.

Інгредієнти:
червона капуста – 1 качан (невеликий);
печений буряк– 3 шт. (невеликі);
апельсин – 1 шт.;
рожевий грейпфрут – 1 шт.;
рідкий мед – 1 чайн. ложка;
оливкова олія – 5 стіл. ложок;
сік 1 апельсина;
волоські горіхи – 100 грам (половинками);
сіль, перець;
зелень петрушки.

Апельсин і грейпфрут почистіть і розділіть на часточки. Буряк очистити і порізати на шматки середнього розміру, капусту нашаткуйте. У глибокій салатниці змішайте оливкова олія з медом і соком апельсина, далі поперчіть і посоліть суміш. Потім додайте туди часточки апельсина і грейпфрута. Прикрийте салатницю кришкою, відправте на 30 хв. в холодильник. Потім додайте в салат, горіхи, буряк, добре перемішайте, а перед подачею до столу посипте його зверху порізаною зеленню петрушки.