Свинячий шашлик, маринований в білому вині

Приготування. Свинячий шашлик, маринований в білому вині

Рецепт цього шашлику надзвичайно простий, а смакові якості м’яса припадуть до смаку любителям страв, у приготуванні яких використовується вино.

Інгредієнти:
свиняча шия – 2 кг;
сухе біле вино – 1 склянка;
мелений коріандр – 1 чайн. ложка;
мелений чорний перець;
чорний перець горошком, лавровий лист, сіль.
Приготування:
Розріжте м’ясо на шматки необхідного вам розміру, але тільки так, щоб у кожному з них залишилася жировий прошарок. Завдяки цьому шашлик вийде більш соковитим. Потім у каструлі змішайте м’ясо з усіма спеціями і додайте біле вино, добре перемішайте.
Накрийте каструлю, приберіть шашлик маринуватися в прохолодному місці на кілька годин. Періодично перемішуйте шашлик в каструлі, щоб він рівномірно просочився.
М’ясо посоліть перед самим приготуванням. Нанизуйте шашлик на шампури і готуйте до утворення рум’яної кірочки, поливаючи залишився винним маринадом.