Свинячий шашлик з помідорами

Приготування. Свинячий шашлик з помідорами

Ніжне свиняче м’ясо, просочене овочевими соками, наситить вас і подарує хвилини незабутнього насолоди їжею, приготованою на природі.

Інгредієнти:
свинячий ошийок – 1,8 кг;
ріпчаста цибуля – 2 шт.;
помідор – 200 грам;
мелений чорний перець – 1 чайн. ложка;
морська сіль – 1 чайн. ложка.
Приготування:
Свинину порізати на шматки розміром десь 5 см, очистіть його від зайвого жиру. У помідорів в нижній частині зробити хрестоподібні розрізи, потім опустити їх в окріп, після чого видалити шкірку. Порізати помідори дуже дрібно.
Цибулю ж наріжте півкільцями і присипте сіллю, потім пам’ятайте гарненько руками, щоб він пустив сік. Після до цибулі додайте м’ясо з помідорами, поперчіть, ретельно перемішайте, потім накрийте м’ясо і залиште маринуватися на 2-3 години.
Радимо, розпалити вугілля до стану, щоб вони зверху вкрилося попелом, але всередині все ще залишалися гарячими. Не забувайте регулярно крутити шампурами, так шашлик рівномірно просмажиться. Вірна ознака готового шашлику – це поява прозорого соку при надрізі шматочка м’яса.