Свинячий шашлик з прянощами

Приготування. Свинячий шашлик з прянощами

Ви зможете чудово розслабитися в компанії близьких людей сидячи на галявині і насолоджуючись приємним ароматом соковитої пряного шашлику.

Інгредієнти:
свинячий ошийок – 1,5 кг;
лимон – 1 шт.;
ріпчаста цибуля – 400 грам;
перець чилі – 1 шт.;
мінеральна вода – 300 мл;
рослинне масло – 2 стіл. ложки;
мелений чорний перець, сухий орегано – за смаком;
мелений червоний солодкий перець, сіль – за смаком.
Приготування:
М’ясо порізати на великі шматки. Половину наявного цибулі порізати кільцями товщиною 1 см, іншу половину цибулі натріть на тертці і складіть в окрему миску. Потім тертий цибуля полийте соком лимона і додайте до нього подрібнений перець чилі. Потім всипте всі спеції і залийте все це мінеральною водою, готовий маринад.
Шматки м’яса, кільця цибулі і половинки лимона скласти в миску, залийте маринадом і добре перемішайте. Потім накрийте миску кришкою, нехай м’ясо маринується 2 години.
Ну, а потім нанизуйте м’ясо, чергуйте його з цибулею, на шампури, смажте шашлик над вугіллям, поки м’ясо не стане повністю готовим.