Свинячий шашлик з зеленню

Приготування. Свинячий шашлик з зеленню

Свинячий шашлик вважається найпопулярнішим видом шашлику, він неймовірно смачний, а виготовлений за таким рецептом, він обов’язково сподобається вам.

Інгредієнти:
свинина – 1 кг;
ріпчаста цибуля – 0,5 кг;
оцет (6%) – 6 стіл. ложок;
зелена цибуля – 1 пучок;
зелень кінзи – 1 пучок;
мелений чорний перець;
вода – 0,5 літра;
сіль.
Приготування:
Для такого шашлику беріть ниркову частину (м’ясо від ноги або спини), гарненько промийте в холодній воді і наріжте невеликими шматками, потім посоліть, поперчіть його на свій смак. Цибулю поріжте кільцями. Візьміть емальовану каструлю, в ній викладіть шарами м’ясо, чергуючи з цибулею. Оцет розведіть підлогу літрами холодної води. Залийте м’ясо цим оцтовим розчином, накрийте каструлю кришкою і приберіть маринуватися в прохолодне місце на кілька годин (не менше 2-х). Після нанизуйте шматки м’яса таким чином, щоб вони не щільно прилягали один до одного. Готуйте десь 12 хвилин, провертаючи шампури кожні пару хвилин. Готовий шашлик прикрасьте порізаною зеленню, до нього чудово підійде томатний або цибульний соус.