Сирний суп

Приготування. Сирний суп

Інгредієнти:

• курка – 1 шт.;
• сирок «Дружба» – 2 шт.;
• картопля – 2 шт.;
• морква – 1 шт.;
• цибулина – 1 шт.;
• вода – 3 л;
• корінь петрушки, стебла кропу – за смаком;
• сіль, перець, хмелі-сунелі, лавровий лист – за смаком.
Приготування:
Підготуйте курку попередньо її промийте під проточною водою і обробіть. Краще всього використовувати домашню птицю, так як вона більш корисна і бульйон з неї вийде дієтичним. Якщо немає в наявності цілої курки, то можна сміливо використовувати курячі потрухи. Приготуйте курячий бульйон. Варіть курку приблизно хвилин 40, для насиченого аромату додайте до бульйону корінь петрушки і стебла кропу. Попередньо зв’яжіть стебла ниткою, щоб було простіше дістати, коли курка зваритися. Промийте цибулю, чистіть його і накришити дрібним кубиком. Очищену від шкірки моркву натріть на дрібній тертці. Пропассеруйте покришену цибулю до прозорості. Щоб наситити суп смаком і ароматом в зажарку можна додати дрібно нарізаний болгарський перець. Далі до готового цибулі і перцю додайте моркву і доведіть вашу засмажку до готовності, приправте спеціями. Очистіть картоплю, вимийте і перетворіть в кубики. Коли бульйон зваритися готове м’ясо вийміть, охолодіть, зніміть з кісточки і дрібно наріжте. Потім кубики картоплі, м’ясо і засмажку відправте в суп і проваріть протягом 7 хвилин. Поки картопля вариться наріжте плавлені сирки невеликим кубиком або натріть на крупній тертці, це дозволить сирків швидше розчинитися в супі. Перемістіть сирки в бульйон і приправити сіллю і перцем. В кінці приготування додайте подрібнену зелень.