Торт бутербродний з лососем і вершковим сиром

Приготування. Торт бутербродний з лососем і вершковим сиром

Різнобарвна, апетитна закуска до вашого святкового столу. Її ніжний вершковий смак порадує ваших гостей.

Інгредієнти:
хліб цільнозерновий – 4 скибочки;
лосось копчений – 200 грам;
сир м’який вершковий – 340 грам;
цибуля червоний – 1 стіл. ложка;
каперси консервовані – 1 стіл. ложка;
зелень кропу – 3 стіл. ложки;
лимонний сік – 1 стіл. ложка;
перець мелений – за смаком;
сіль – щіпка;
консервовані огірки – 2 шт.
Відкладіть половину вершкового сиру в миску, полити соком лимона, додайте порізану зелень кропу і подрібнену цибулю, потім посоліть, поперчіть, додайте порізані каперси. Ретельно перемішайте. Отриманою сумішшю змастіть скибочки хліба, зверху покладіть тонкі шматочки лосося. Огірки поріжте на тонкі кружечки і викладіть їх поверх лосося. Потім повторіть за тією ж схемою ще кілька шарів. Верхній шматок хліба і торт з усіх боків змащуємо вершковим сиром. Можна прикрасити наш торт кропом, каперсами, огірками і лососем.