Тортильї з куркою і сиром по-домашньому

Тортильї є традиційним блюдом мексиканської кухні, часто їх готують з овочевою начинкою. Тут до овочів ще додано м’ясо і сир, що робить тортильї ще більш соковитими і поживними.

Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.
  • помідори - 3-4 шт.
  • болгарський перець – половинка
  • плавлений сир
  • вершки - за смаком
  • часник
  • зелень петрушки
  • сушений базилік – за смаком
  • кетчуп (томатний соус) – за смаком
  • спеції на ваш вибір
  • перець, сіль
  • тонкі коржі

Приготування. Тортильї з куркою і сиром по-домашньому

Тортильї з куркою і сиром по-домашнемуПорежьте філе на невеликі кубики, посоліть, поперчіть, присипте спеціями і травами на свій смак. Потім трохи обсмажте їх на рослинному маслі, влийте на сковороду вершки і тушкуйте до повної готовності. Всі овочі дрібно наріжте, а плавлений сир – кубиками. Викладіть на сковороду корж, змастіть її кетчупом або томатним соусом на свій смак, потім зверху покладіть квадратики плавленого сиру, курку, овочі. Тримати на сковороді кілька хвилин, що сир внизу трохи розплавився. Акуратно зніміть зі сковороди і поверніть корж на тарілці.