Турецький чай

Приготування. Турецький чай

Неймовірний, настільки барвистий діапазон пряних смаків ви з задоволенням відчуєте, якщо приготуєте собі чай з такого східному рецептом.

Інгредієнти:
чорний чай – 1 стіл. ложка;
м’ята – 1 чайн. ложка;
кмин – 0,5 чайн. ложки;
кориця – 0,5 чайн. ложки;
лавровий лист – 1 шт.;
гвоздика – 2-3 бутона;
імбир за смаком;
вода – 3 склянки.
Вилийте в маленьку каструльку 3 склянки води, додайте туди м’яту, корицю, кмин, лавровий лист, гвоздику, імбир, довести до кипіння і варити пів години на невеликому вогні. Потім зніміть з вогню, процідіть і залийте столову ложку чорного чаю цим настоєм. Нехай настоюється 5 хвилин і чай можна пити.