Овочі тушковані в сметані

Приготування. Овочі тушковані в сметані

Чудовий літній рецепт тушкованих овочів, він добре підійде до будь-якої каші або ж макаронним виробам.

Щоб приготувати їх на потрібні такі інгредієнти:
2 кабачка;
2 баклажана;
1 велика цибулина;
3 болгарських перцю (краще червоних або помаранчевих);
4 середніх помідора;
сіль, чорний перець, насіння кропу;
4 столових ложки сметани.
Кабачки і баклажани (баклажанів постояти нарізаними в солі, щоб вони пустили рідина, разом з нею піде гіркоту, віджати) нарізати півкільцями середньої товщини, посолити і окремо обсмажити до напівготовності, відкласти в каструлю. Солодкий перчик нарізати прямоугольничками, цибулю – півкільцями, обсмажити їх разом хвилин 10, потім додати нарізану середніми шматочками помідор і протушкувати ще кілька хвилин, потім перекласти в каструлю до інших овочів. Всипати насіння кропу, мелений перчик або інші прянощі, поєднуються з овочами. Додати трохи окропу, щоб овочі протушкувати і додати 4 ложки сметани. Готувати ще близько 20 хвилин.