Сирний пісочний пиріг з ківі

Приготування. Сирний пісочний пиріг з ківі

Просто неймовірний витвір кулінарного мистецтва, солодкість, вдосконалена легкою кислинкою, надає цьому пирогу незвичайний смак.

Інгредієнти для тіста:
борошно – 200 грам;
вершкове масло – 150 грам;
сметана – 2 стіл. ложки;
цукрова пудра;
сода, гашене лимонним соком – 0,5 чайн. ложки;
мелена кориця – 1 чайн. ложка;
волоські горіхи – 50 грам.
Інгредієнти для крему:
сир – 150 грам;
сирний сир – 150 грам;
цукрова пудра – 2-3 стіл. ложки;
ківі -3 шт.
Горіхи подрібніть, змішайте в одній глибокій тарілці з просіяним борошном і корицею. Дайте маслу розтанути, потім збийте його з цукровою пудрою. Після перемішайте масляну суміш з борошняної сумішшю, туди ж додати гашену соду і сметану. Замісіть тісто до такої консистенції, при якій воно було б м’яким, але до рук не прилипало. Накрийте тісто плівкою і заховайте в холодильник на пів години. Форму для випікання потрібно змастити маслом і присипати борошном. Розрівняйте тісто по всій формі і акуратно вылепите бортики.
Приготування крему: сирний сир збийте з цукровою пудрою, потім покладіть в крем сир, знову збийте. На корж викладіть сирний крем, а зверху крем викладіть нарізані скибочками ківі. Пиріг випікати пів години в заздалегідь нагрітої духовці до 180-200°.