Сирний пиріг “Бархан”

Приготування. Сирний пиріг “Бархан”

Тісто виходить ніжним, розсипчастим, а начинка – м’яка і солодка.

Інгредієнти:
Яйця – 3 шт.;
Цукор – 2 склянки;
Сир – 400-500 грам;
Борошно – 3-4 склянки;
Маргарин – 1 пачка;
Сода – 1 чайн. ложка.
В одній мисці змішуємо яйця, сир і 1 склянку цукру. У другій – борошно, пачку натертого на тертці маргарину, склянка цукру, добре розминаємо руками. У вас вийде крихта. Змастіть деко олією. Тісто-крихту розділіть на дві рівні частини. Першу половину рівномірно висипте на деко, потім вилийте сирну начинку, а третім шаром – знову крихту, однаково розподіляючи по всій поверхні. Випікайте пиріг в нагрітій духовці 20-30 хвилин.