Узбецький шашлик з баранини

Приготування. Узбецький шашлик з баранини

Ніжне м’ясо баранчика, замариноване за узбецькому рецептом, підкорить вас своїм ніжним смаком та незабутнім ароматом спецій.

Інгредієнти:
баранина – 1,6 кг;
курдючне сало – 200 грам;
борошно – 50 грам;
ріпчаста цибуля – 4 шт.;
мелений червоний перець, аніс – за смаком;
оцет;
сіль.
Приготування:
Цибулю поріжте кільцями, а баранину – шматочками порціями по 15-20 грам. В емальований посуд покладіть м’ясо, кільця цибулі, додайте аніс, мелений червоний перець, посоліть і збризніть оцтом. Потім гарненько перемішайте, утрамбуйте шашлик і поставте в холодильник на 4 – 6 годин.
При нанизуванні шашлику на шампур чергуйте шматки м’яса і кільця цибулі, потім посипте шашлик борошном, а на кінці шампура помістіть шматок курдючного сала. Смажте шашлик до готовності як зазвичай над вугіллям.