Смачні котлети капустяні

Приготування. Смачні котлети капустяні

Тут ви побачите рецепт приємних вегетаріанських овочевих котлеток, смачні і корисні для здоров’я, вони чудово поєднуються з кашами, картоплею.

Інгредієнти:
капуста білокачанна – 1 шт. (невелика);
рис – 1 склянка;
корінь селери – 1/3 від великого кореня;
борошно пшеничне – 1 чашка;
борошно горохова – 1 чашка;
базилік сушений, перець чорний;
асафетіда;
будь-олія для смаження;
сіль за смаком.
Ретельно промийте рис і разварите його, щоб в котлетах він володів хорошими сполучними властивостями. Корінь селери і капусту натріть на тертці, можна подрібнити блендером. Потім перемішайте капусту, корінь селери і рис в глибокій мисці, посоліть, всипте спеції, стакан горохового борошна і пів склянки пшеничного. Тепер з отриманого овочевого фаршу мокрими руками сформуйте котлетки потрібної вам форми. Потім обваляйте їх у решті пшеничного борошні й обсмажте в розпеченому маслі до золотистої скоринки. Готові котлети покласти на паперові рушники, туди вбереться зайве масло.