Східний салат “Табуле”

Приготування. Східний салат “Табуле”

Батьківщинами цього чудового рецепту прийнято вважати Сирію і Ліван. Заправляється такий салат оливковою олією і лимончиком. Про склад та спосіб приготування читайте нижче.

Інгредієнти:
200 гр. кускусу;
300 гр. помідорів;
1 пучок зелені петрушки;
лимон;
сіль і перець;
оливкова олія.
Кускус заливаємо окропом, залишаємо настоятися хвилин 20. У цей час ріжемо помідори, цибулю, петрушку (тільки листяну частина). Настоявшийся кускус змішуємо із зеленню і помідорами. До нашинкованному салату доливаємо 4 або 5 стіл. ложок оливки. масла, виживаємо сік половинки лимона, солимо і перчимо. Приготований салат необхідно поставити в холодильник, щоб він просочився.