Другі страви

Свиные щечки
Свинячі щічки
Вимийте щічки і зріжте шкірку з 1 см сала, наріжте на шматочки 5х5 см. Панірування. Змішайте борошно,...
Фаршированные перцы
Фаршировані перці
Очистіть перці від насіння, плодоніжки і перетинок, вимийте і висушіть. Закип’ятіть воду, додайте половинки лимона і ошпарити...
Хек, тушеный и запеченный с овощами
Хек тушкований і запечений
Тушкований хек з овочами. Очистіть рибу, видаліть нутрощі, промийте і наріжте кружальцями по 3 см. Замочіть рибу...
Жареный хек в кляре
Смажений хек в клярі
Зачистіть рибу від луски, видаліть нутрощі, зріжте плавники. Вимийте і просушіть, відокремте філе від хребта і шкіри,...
Почки фламбе по-французски
Нирки фламбе по-французьки
Нирки почистіть від прожилок і жиру, вичистіть від канальців, промийте. Залийте молоком і додайте соду, залиште на...
Лобио
Лобіо
Попередньо замочіть квасолю у холодній воді на ніч. Відваріть 40 хвилин, злийте воду, промийте квасолю і варіть...
Баклажаны с фасолью
Баклажани з квасолею
Попередньо квасолю вимийте, переберіть, замочіть в холодній воді на ніч. Відваріть до готовності. Не соліть під час...
Ливерная колбаса
Ліверна ковбаса
Для початку відваріть куряче філе, з додаванням лаврового листа і моркви. Промийте печінку і так само відваріть...
Куриные сердечки в сметане
Курячі сердечка в сметані
Видаліть плівки з сердечок, відріжте частину жиру з артеріями і згустками крові. Добре вимийте і викладіть на...
Ленивые голубцы
Ліниві голубці
Цибулю подрібніть, моркву натріть на крупній тертці, обсмажте на рослинному маслі. Готові овочі остудіть. Добре промийте рис...
Лагман
Лагман
Просіяне борошно висипте в миску, додайте воду, яйця і сіль. Вимішуйте до однорідного стану. Щоб тісто було...
Люля-кебаб
Люля-кебаб
Вимийте і обсушіть м’ясо, видаліть плівку і жилки, наріжте кубиками 3х5 см. Курдючний жир і куряче філе...
Курица в банке
Курка в банці
Для початку вимийте і просушіть курку. Розділіть тушку на частини. Змішайте сіль, перець і каррі. Змастіть сумішшю...