Другі страви

Свиные щечки
Свинячі щічки
Рум’яні, соковиті свинячі щічки з пікантною гостротою, запечені на ароматної подушці з овочів. Польський рецепт, де це...
Птичий тжвжик с томатами
Пташиний тжвжік з томатами
Не вірите, що можна нагодувати всю сім’ю м’ясом за 30 гривень? Приготуйте пташиний тжвжік з томатами, традиційне...
Фаршировані перці
Улюблені, з м’яким ароматним м’ясним фаршем, тушковані під подушкою сметанно-томатного соусу – фаршировані перці. Складові: Болгарський перець...
Смажений хек в клярі
Ніжне біле філе, золотиста хрустка скоринка кляру. Кожен шматочок просочений ароматом пряних спецій – улюблений хек. Складові:...
Нирки фламбе по-французьки
Феєричний сюрприз. Висока французька кухня у вас вдома. Ніжні і ароматні нирки, приготовані в живому полум’я. Складові:...
Лобіо
Грузинське блюдо на вашому столі. Ароматне, насичене травами і спеціями – знамените лобіо. Складові: Червона квасоля –...
Баклажани з квасолею
Ситний, смачний і корисний обід для всієї сім’ї лише з однієї баночки консервації. Складові: Баклажани – 1...
Ліверна ковбаса
Фантастичне з’єднання курячої печінки, грудки і моркви. Однорідна кремова консистенція з духмяними спеціями – знаменита ліверна ковбаса....
Курячі сердечка в сметані
М’які, ніжні м’ясні шматочки, з пікантним присмаком спецій в ароматному густому соусі. Варто спробувати один раз і...
Ліниві голубці
Ароматне і соковите м’ясо, густа томатна підлива – дивовижні ліниві голубці.  Інгредієнти: • Свинина – 300 г...
Лагман
Приготуйте блюдо, яке подається і на перше і на друге. Ніжні тоненькі смужки локшини з соковитими кубиками...
Люля-кебаб
Шедевр східної кухні, просочений запашними ароматами прянощів, з соковитим м’яким м’ясом, апетитною підсмаженою скоринкою – справжній люля-кебаб...
Курка в банці
Сьогодні на вашому столі унікальна курка в банці. Кожен шматочок курки вийде неймовірно м’яким і ароматним.  Інгредієнти:...
Рибні котлети
Апетитно золотисті, з пікантним ароматом часнику, ніжні і соковиті – рибні котлети! Інгредієнти: • Густера – 1,5...