Бефстроганов зі свинини

Приготування. Бефстроганов зі свинини

Інгредієнти:

• свинина 700гр;
• сметана 200 мл;
• бульйон 200мл;
• лук 2 шт.;
• масло рослинне;
• зелень петрушки;
• перець запашний;
• перець чорний;
• сіль.
Приготування:
Для початку підготувати шматок свинини, гарненько її зачистивши. Нарізати широкими пластами приблизно по сантиметру в ширину. Відбити м’ясо кулінарним молотком і приправити спеціями, дати промаринуватися деякий час. Розтопити сковорідку і гарненько обсмажити свинину до напівготовності. Потім додати підготовлений бульйон і сметану. Гасити м’ясо на невеликому вогні до готовності. Приправити майбутній бефстроганов подрібненою петрушкою і лавровим листком.