Запечена курка з розмарином

В легку атмосферу Середземномор’я занурить вас чудове блюдо з курячого м’яса, ви будете насолоджуватися витонченим смаком.

Інгредієнти:
курячі грудки – 2 шт. (великі);
часник – 4 шт.;
розмарин – 1 стіл. ложка;
1 лимон цедра і сік;
курячий бульйон (біле вино) – 0,5 склянки;
оливкова олія – 3 стіл. ложки;
сіль, перець.
Розріжте курячі грудки уздовж на половинки кожну, щоб вийшло 4 шматка. Візьміть форму для випікання, покладіть туди м’ясо, з обох сторін поперчити і посолити курку. Видавіть часник, посипати розмарином, присипте цедрою лимона і полийте оливковою олією. Ретельно перемішайте це все у формі. Попередньо розігрійте духовку до 210 ° і поставте форму курячі грудки запікатися на 20 хв. Потім потрібно влити вино або курячий бульйон, сік лимона форму.
Потрібно вимкнути Духовку, нехай курка постоїть там 5 хвилин, насититься ароматом вина (бульйону) і лимона. Тепер курка готова.