Запечені баклажани з сиром і помідорами

Приготування. Запечені баклажани з сиром і помідорами

Просто неможливо втриматися при вигляді такої  смачнї  овочевої страви з духовки. Ви неодмінно отримаєте справжнє задоволення, покуштувавши баклажани, приготовані за цим рецептом.

Інгредієнти:
баклажан (середній) – 1 шт.;
помідор (великий) – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
зелень кропу – пара гілок;
твердий сир – 50 грам;
сіль.
Візьміть баклажан, поріжте його гуртками, потім складіть в миску, додайте дрібно нарізану зелень кропу, сіль, часник видавити і теж додайте. Добре все це перемішайте. Сир потерти на тертці, а помідор порізати на скибочки. Покладіть кружечки баклажанів на деко, зверху покладіть скибочки помідора, потім знову кружечки баклажанів і скибочки помідора, після посипте сиром. Запікайте баклажани в нагрітій духовці при 200° десь 25 хвилин. Остудіть баклажани і подавайте до столу, можете прикрасити зверху зеленню.